Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ... Ελπίζω να σας αρέσει !

Ας ξεκινήσω με το να σας δείξω πια προϊόντα έχω χρησιμοποιήσει :

  
Ως  βάση χρησιμοποίησα την BB CREAM της GARNIER, την οποία την άπλωσα και επάνω απο τα βλέφαρα για να μίνει περισσότερη ώρα αργότερα η σκιά. Ο δείκτης προστασίας δεν έχει καμία σημασία, απλά το χρησιμοποιώ και ως προστατευτικό για κάθε μέρα. Επίσης το συγκεκριμένο εμπεριέχει και λίγο πιο σκούρο ( ως αντηλιακο ) χρώμα έτσι ώστε να υπάρχει ένα πιο bronze αποτέλεσμα !
Στη συνέχεια, πέρασα δύο στρώσεις απο την εκπληκτική μάσκαρα της RADIANT - MAGNA LASH, Extra Volume And Curl ,η οποία είναι σε καφέ απόχρωση για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!
'Επειτα βάζω τρεις μικρές κουκιδίτσες στο κάθε μάτι απο το concealer της RADIANT, από τη σειρά
 Ιlluminati και απλώνω με απαλές κινήσης και στην εσωτερική πλευρά προς τη μύτη. Καθώς βάζω λίγες κουκιδίτσες και στο Τ εκεί ταμπονάρω ΠΟΛΥ προσεκτικά, έτσι ώστε το χρώμα να γίνει ένα με το δέρμα, ( εγώ πρέπει να έχω κάνει πολύ καλή ενυδάτωση πριν, διότι έχω ξηροδερμία και έτσι το αποτέλεσμα βγαίνει άσχημο. Οπότε μη ξεχνάς την καλή ενυδάτωση ακόμη κ αν δεν έχεις ξηροδερμία!!! ).
Ύστερα θα βάλεις ταμποναριστά μια σκιά η οποία θα είναι στην απόχρωση του ανοιχτού καφέ με λίγο glitter - αν θες να κάνεις λίγο πιο φωτεινό και φρέσκο το βλέμα σου - ( μη το παρακάνεις ). Εγώ χρησιμοποιήσα την πρώτη απόχρωση απο την συγκεκριμένη παλέτα της ORIFLAME, όπως θα δεις κ εσύ, την έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές !!!
Και φυσικά για το τελείωμα .... Τα χείλη !!!!
Εδώ χρησιμοποίησα ένα μπορντό σκούρο μολύβι χειλιών από την εταιρεία GEORGY GIRL Ν.24.
Έκανα το περίγραμα των χειλιών μου και απο πάνω πέρασα ενα τρομερής διάρκειας lipstick απο την εταιρεία  KORRES σε γεύση raspberry.

                        ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ : 
Ελπίζω να σας άρεσε και να περάσετε ένα λαμπερό
και
 χαρούμενο ρεβεγιόν !

2 σχόλια: