Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ STARS ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ !

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ STARS ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ !


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου πως είναι δυνατόν όλες αυτές οι stars που θαυμάζεις, να καταφέρνουν πάντα να είναι τόσο φρέσκιες και εντυπωσιακές; Σήμερα, μας αποκαλύπτουν μερικά από τα ΠΙΟ ΑΠΛΑ μυστικά τους!





Λούσου όπως η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.
    Στην ουσία, αυτό που κάνει είναι, μετά το λούσιμο, να στεγνώνει με πετσέτα τα μαλλιά της, και όσο είναι ακόμα ελαφρώς υγρά, κάνει ελαφρύ μασάζ με μία κούπα μπύρα. Κάνε
το κι εσύ, και φρόντισε μετά το μασάζ να καλύψεις τα μαλλιά σου με πλαστικό περιτύλιγμα για πέντε λεπτά.Στην συνέχεια, ξεπλένεις. Το αλκοόλ δρα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα στη βάση της τρίχας.Επίσης, οι πρωτεϊνες που περιέχονται στους κόκους του κριθαριού, αναδομούν και επιδιορθώνουν τα μαλλιά.

Κάνε αψεγάδιαστη την επιδερμίδα σου με τον τρόπο της Σκάρλετ Γιόχανσον.
Αν το δέρμα σου έχει την τάση να εμφανίζει κοκκινίλες ή σπυράκια η Σκάρλετ σου έχει την λύση: χυμός λεμονιού. 
Σε ένα ποτήρι νερό ρίχνεις το χυμό ενός λεμονιού 
και εφαρμόζεις  με βαμβάκι πριν κοιμηθείς κάθε βράδυ.

Επιδερμίδα μωρού όπως η Σάντρα Μπούλοκ.
Σίγουρα απορείς πως καταφέρνει αυτή η γυναίκα να έχει τετοιο λαμπερό δέρμα μωρού, γνωρίζοντας πως δεν είναι και 20 χρονών! Το μυστικό της συγκεκριμένης κυρίας είναι η κρέμα μωρού ( ή αλλιως για αιμοροϊδες ) για να καταπολεμά τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.









5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. να΄σαι καλα κουκλιτσα!!!!!!! να εχεις μια υπεροχη μερα :D

      Διαγραφή
  2. λεμονι στα σπυρακια?? δεν θα το συνιστουσα σε ευαισθητες επιδερμιδες.το εχω κανει και με ερεθισε τρελα..καλο ειναι να δοκιμαζουμε σε ενα μικρο σημειο του προσωπου αν εχουμε ευαισθησια..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κανω καθε βραδυ και σημερα που βγηκα βολτα δεν χρειαστηκε να φορεσω ουτε πουδρα. φαινοταν σαν να φοραω make-up!! βαλε σε λιγο νερο τον χυμο απο ενα λεμονι (οχι σκετο λεμονι !!!! ) και αν σε ερεθισει ζεστανε (πολυ λιγο) μια κουταλιτσα μελι, ριχτο μεσα και ανακατεψε. το μελι θα καταπραυνει τους τυγχον ερεθισμους, να εισαι σιγουρη γιατι ΚΑΙ αυτο το εχω δοκιμασει χαχα ! να εισαι καλα!!! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο και χρήσιμο το ποστ σου Μαράκι μου
    Θα χαρώ αν γίνεις κι εσύ μέλος στο Blog μου http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή